Archiprix Nederland

BEST DUTCH GRADUATION PROJECTS IN ARCHITECTURE, URBANISM, INTERIOR- AND LANDSCAPE ARCHITECTURE

FOLLOW US ON



Suspension of partnerships in Russia Solidarity with Ukraine

Archiprix is shocked by the Russian invasion of Ukraine and empathizes with all those affected by it. We decided to suspend our partnerships in the Russian Federation and Belarus until further notice, in line with the urgent appeal of our government.
We wish to express our solidarity with the people in Ukraine, and we embrace those in the academic communities in Russia who are speaking out against the invasion while courageously continuing to dedicate themselves to peace, dialogue and open cooperation.

 

< PREVIOUS • NEXT >
...

VACATURE Coördinator Archiprix

We zijn op zoek naar een bevlogen coördinator. Binnen deze functie houd je je bezig met het organiseren en coördineren van alle activiteiten rondom Archiprix NL (jaarlijks) en Archiprix International (tweejaarlijks).
Het beleidsplan van de stichting Archiprix verwoordt de ambitie om een ‘agent van verandering’ te willen zijn. Daar geeft de coördinator samen met het bestuur vorm aan.

De focus ligt dan op het bieden van een platform aan de ontwerpmatige veranderkracht van de (verzameling van) individuele deelnemers aan Archiprix NL en International, startend vanuit een vakmatig perspectief.

De belangrijkste taken zullen zijn:

  • Het ondersteunen en organiseren van de gewenste verbreding, zoals inhoudelijk uitgewerkt door het bestuur.
  • Alle organisatorische en coördinerende werkzaamheden verbonden aan de jaarlijkse nationale Archiprix selectie, jurering en disseminatie van de resultaten hiervan. Hetzelfde geldt voor de tweejaarlijkse Archiprix International.
  • Het verzorgen van aanvragen voor subsidies.

Archiprix biedt een platform aan de nieuwe, net afgestudeerde generatie architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en interieurarchitecten.

Met de presentatie, beoordeling en beschouwing van het beste afstudeerwerk binnen de vakgebieden architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur en interieurarchitectuur introduceert Archiprix de meest getalenteerde ontwerpers op nationaal én mondiaal niveau en presenteert hun inspirerende afstudeerprojecten aan een breed publiek.

Het oogmerk is tweeledig. Enerzijds biedt Archiprix de geselecteerde vertegenwoordigers van de nieuwe generatie een platform door hun kwaliteiten en talenten, hun bijdrage aan zowel het vakgebied als aan het tegemoet treden van bredere, maatschappelijke vraagstukken, voor het voetlicht te brengen. Anderzijds gaat het erom de kwaliteiten en inzichten van de nieuwe generatie als geheel naar voren te halen en zichtbaar te maken.

Archiprix droomt ervan om samen met de nieuwe generatie, individueel, maar ook collectief, vernieuwing aan te brengen in zowel (het denken over) de afzonderlijke vakgebieden als in de bijdrage van de ruimtelijk-ontwerpende disciplines aan het tegemoet treden van grote, maatschappelijke vraagstukken.

Dit ben jij
Om deze functie goed te vervullen, is het nodig dat je stevig in je schoenen staat. Je bent een duizendpoot, stressbestendig en je kunt snel schakelen. Je bent zorgvuldig, integer en overtuigend. Je bent proactief, resultaatgericht, constructief en inclusief in denken en handelen. Verder heb je een zeer goede beheersing in woord en geschrift van het Nederlands en het Engels. Ervaring in een soortgelijke functie geniet de voorkeur.

Daarnaast

  • Ben je een academisch opgeleide allrounder.
  • Heb je affiniteit met architectuur, stedenbouwkunde, landschapsarchitectuur en/of interieurarchitectuur.
  • Heb je ervaring met het Nederlandse subsidielandschap.

Arbeidsvoorwaarden
Aanstelling vindt plaats in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring (schaal 11). Je wordt aangesteld bij de Faculteit Bouwkunde.

  • Een salaris volgens de cao van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het Individueel Keuzepakket kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het Health Coach Program.

TU Delft
De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, ontwikkeling en ontwerp combineert. TU Delft levert onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse. Generaties ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. TU Delft biedt 16 Bachelor- en 32 Masterprogramma’s aan meer dan 23.000 studenten. Onze wetenschappelijke staf bestaat uit 3.500 leden en 2.800 promovendi. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen gebruikmakend van technologie om een positieve invloed te hebben op wereldwijde schaal.

Faculteit Bouwkunde
De faculteit Bouwkunde heeft wereldwijd een leidende rol in onderwijs en onderzoek. De drijvende kracht achter het succes van de faculteit is het robuuste onderzoeksprofiel in combinatie met de energie en creativiteit van de studenten en de academische gemeenschap. Het is een bruisende plek waar ruim vierduizend mensen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat studeren, werken, ontwerpen, onderzoek doen en kennis vergaren en verspreiden. Onze faculteit heeft een sterke focus op ‘ontwerpgericht onderzoek’ dat al enkele jaren wordt erkend en bekroond, met als resultaat een toppositie op de wereldranglijsten.

Medewerkers en studenten werken aan de verbetering van de gebouwde omgeving met behulp van een breed scala aan disciplines, waaronder architectonisch ontwerp, stedenbouw, bouwtechnologie, sociale wetenschappen, procesmanagement en geo-informatiewetenschappen. De faculteit werkt nauw samen met andere faculteiten, universiteiten, private partijen en de publieke sector en heeft een uitgebreid netwerk, zowel in Nederland als internationaal.

Kijk voor meer informatie over de Faculteit Bouwkunde op https://www.tudelft.nl/bk/.

Additionele informatie
Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Caro Coemans, HR-adviseur, e-mail: HR-BK@tudelft.nl. Kijk voor meer informatie over de organisatie ook op www.tudelft.nl/over-tu-delft/werken-bij-tu-delft.

De 1e ronde selectiegesprekken vinden plaats in de week van 6 september 2021. De 2e ronde vindt plaats in de week van 13 september 2021.

Sollicitatieprocedure
Heb je interesse in deze vacature? Upload dan uiterlijk voor 23 augustus 2021 je sollicitatiebrief met motivatie, samen met je cv via het sollicitatieformulier.

  • Solliciteren gaat eenvoudig online. Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.